Lentile progresive

person Postat de : Mihai Ghita list In: Tratament-lentile On: comment Comment: 0 favorite Hit: 3335

Lentilele progresive ZEISS oferă un sprijin optim pentru vizualizarea în zonele de apropiere și distanță. Adaptate perfect purtătorului, aceste lentile sunt „croite” special pentru dumneavoastră, asigurând o toleranță mai bună la purtare, o adaptare mai rapidă și o vedere mai clară.

Gama noastră largă de modele de lentile progresive ne permite să vă oferim o pereche de ochelari progresivi optimizați pentru nevoile dumneavoastră vizuale speciale, de o calitate fără precedent. Tehnologia computerizată de ultimă generație ajută la măsurarea performanței vizuale și la centrarea lentilelor la ramele dumneavoastră. Zonele vizuale la apropiere, semi-distanță și distanță sunt toate încorporate într-o singură lentilă cu tranziții line între ele. Aceste lentile sunt adaptate special formei feței dumneavoastră, stilului dumneavoastră de viață, carierei și obiceiurilor dumneavoastră vizuale. Individuale și unice în felul lor - exact ca dumneavoastră.

Toleranță excelentă la purtare, perioadă foarte scurtă de acomodare. Pentru o vedere optimă.

O gamă largă de factori, tehnologii și informații privind purtătorul de ochelari sunt încorporate în producerea lentilelor progresive ZEISS, asigurând o perioadă de acomodare mai scurtă ca oricând. Indiferent dacă ați mai purtat ochelari progresivi sau aceasta este prima dată când îi purtați: o pereche de ochelari progresivi creați special pentru dumneavoastră reprezintă cea mai bună alegere pentru o vedere naturală, de înaltă calitate.

O vedere clară, perfectă - indiferent unde priviți.

O model de lentile care este pe cât de complex pe atât de confortabil: lentilele progresive ZEISS, vă oferă imediat o vedere clară, ori de câte ori priviți la diferite distanțe. Iar tranziția este pe cât se poate de lină, făcând, în sfârșit, imaginile încețoșate din zona de progresie ceva de domeniul trecutului.

Vederea digitală. Lentile progresive pentru o lume modernă.

În prezent, utilizăm constant smartphone-uri sau tabletele, însă aceste dispozitive digitale ridică o nouă provocare pentru ochii noștri. Lentilele progresive ZEISS încorporează aceste schimbări din viața noastră de zi cu zi și permit o focalizare rapidă și confortabilă datorită unei zone vizuale pentru apropiere special optimizată - indiferent de punctul în care privim. Aceste lentile sunt perfecte nu numai pentru dispozitivele digitale, dar și pentru cititul de cărți și reviste, ajutându-vă să evitați poziția inconfortabilă a capului și corpului.

Confort vizual sporit în condiții de lumină artificială. Combat oboseala ochilor și stresul vizual.

Indiferent dacă vorbim de un smartphone, un bec cu LED, un monitor, un televizor, o tabletă sau un E-reader: sursele moderne de lumină emit mai multă lumină albastră decât înainte. Lumina albastră poate fi periculoasă, iar numeroase persoane consideră că este neplăcută și stresantă pentru ochii lor. De asemenea, ne afectează în mod negativ și bioritmurile. Un filtru special pentru lumina albastră din lentilele ochelarilor vă poate oferi o vedere mai confortabilă.

Lentile progresive și protecție solară - toate într-o singură lentilă. La viteze record.

O pereche de ochelari pentru toate situațiile: aceste lentile fotosensibile pot fi folosite și ca ochelari de soare. Se închid la culoare în câteva secunde și devin incolore în doar câteva minute. Și, bineînţeles, au 100% protecție UV.

Fiecare pereche de ochelari poate fi transformată într-o pereche de ochelari de soare la alegerea dumneavoastră, prevăzute cu protecție UV perfectă și oferindu-vă o vedere optimă, toate într-o singură pereche de ochelari. Iar aceste lentile sunt dotate cu tot ce v-ați putea aștepta: percepție îmbunătățită a contrastului, un efect de strălucire mai redus și un tratament antireflex. Este plăcut să nu faci compromisuri.

Sursa : zeiss.ro

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vinerivalidate_addToCarrier Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie

Inregistrare cont nou

Ai deja cont?
Conectati-va sau Reseteaza parola