OfficeLens

person Postat de : Mihai Ghita list In: Tratament-lentile On: comment Comment: 0 favorite Hit: 4289

Lentile Zeiss OfficeLens pentru locul de muncă

O vedere mai bună la muncă și în timpul liber

Cei mai mulți purtători de ochelari consideră din ce în ce mai mult calculatorul ca făcând o parte integrantă din viața lor profesională. Însă, perioadele îndelungate petrecute în fața unui ecran pot duce la dureri cervicale, de spate și umeri. Acest lucru este deseori cauzat de folosirea unei perechi inadecvate de ochelari.

Ochelarii pentru citit si lentilele progresive nu sunt cea mai buna solutie pentru persoanele care petrec mult timp lucrand in fata unui ecran. O alegere mai buna este o pereche de ochelari pentru calculator cu lentile speciale ZEISS, concepute special pentru utilizarea la locul de munca. Aceste lentile ofera un camp vizual larg pentru apropiere si semi-distanta, oferindu-va o vedere clara a ecranului si o pozitie sezanda naturala. Acesti ochelari pot fi optimizati pentru a raspunde cerintelor dumneavoastra specifice.

Care sunt beneficiile pentru dumneavoastra

  • O vedere clara si o acuitate vizuala de exceptie cu campuri largi ale vederii pentru zona vizuala de apropiere si cea de semi-distanta.
  • Acest lucru asigura o vedere relaxata, naturala la birou precum si pentru celelalte activitati pe care le efectuati la apropiere sau semi-distanta.
  • Cea mai buna solutie pentru o postura confortabila si o pozitie a capului care previne durerile la nivelul musculaturii gatului, spatelui si umerilor.
  • Aceste lentile sunt concepute pentru a va ajuta pe dumneavoastra si comportamentul dumneavoastra vizual atat la munca, cat si in timpul liber. Lentilele ZEISS pentru locul de munca pot fi personalizate in functie de nevoile dumneavoastra vizuale individuale in campurile vizuale pentru vederea la apropiere si semi-distanta.

in ce mod va ajuta ochelarii pentru calculator?

Este esential sa mentineti o pozitie relaxata a capului si corpului

Munca la calculator ne forteaza ochii sa focalizeze la distante foarte specifice in campul vizual pentru apropiere si semi-distanta.

officeLensLeft

Folosirea ochelarilor de citit pentru munca la calculator

Ochelarii de citit sunt conceputi pentru distante foarte mici, mai reduse decat distanta dintre ochii dumneavoastra si un calculator. Deci, atunci cand purtati ochelari de citit in timp ce lucrati in fata calculatorului, va aduceti in mod automat capul mai aproape de ecran. Acest lucru va forteaza sa adoptati o pozitie incomoda, care poate duce la tensiune musculara la nivelul gatului si spatelui.

Cum va afecteaza acest lucru pozitia in fata ecranului:
  • Pentru a putea vedea clar textul si imaginile ecran, trebuie sa va aplecati inainte.
  • Aceasta duce la o solicitare inutila a gatului si spatelui.
offieLensRight

Purtati lentile progresive la locul de munca?

Persoanele care poarta lentile progresive privesc la monitorul calculatorului intr-un mod cu totul si cu totul diferit. Deoarece lentilele progresive au zone diferite care va permit sa vedeti la toate distantele, munca in fata calculatorului presupune sa priviti prin partea de jos a lentilei. Pentru a face acest lucru, trebuie sa lasati usor capul in spate. Din nou, aceasta pozitie nefireasca poate duce la dureri la nivelul gatului si umerilor.

Cum va afecteaza acest lucru pozitia in fata ecranului:
  • Ridicati capul pentru a putea vedea prin zonele pentru semi-distanta ale lentilei.
  • Acest lucru produce tensiune la nivelul musculaturii gatului si spatelui.
officeLensCentral

Ochelarii pentru calculator va pot ajuta sa va simtiti mai relaxati

O vedere clara pe parcursul intregii zile la trei distante de lucru diferite

De regula, ochelarii care sunt personalizati in functie de modul in care lucrati va permit sa stati in fata ecranului intr-o pozitie confortabila, relaxata. Lentilele ZEISS pentru locul de munca ofera un camp vizual larg pentru apropiere. Extrem de important este faptul ca ele ofera si un camp larg de vedere la semi-distanta care va ajuta sa ridicati privirea si sa discutati cu colegii dumneavoastra in timp ce lucrati la calculator. Aceste lentile sunt optimizate pentru un camp vizual cuprins intre o jumatate de metru si patru metri. Purtand ochelari pentru calculator, va veti putea mentine o pozitie relaxata deoarece puteti privi fara efort prin zona corecta a lentilelor.
ZEISS intelege importanta unei vederi personalizate. Fiecare persoana munceste sau se indeletniceste cu hobbyul preferat la distante diferite si in conditii diferite, motiv pentru care ZEISS a creat trei tipuri diferite de lentile. Cu o ajustare profesionala, lentilele ZEISS Officelens pot fi adaptate pentru cerintele dumneavoastra vizuale specifice, pana la ultimul centimetru.
Lentilele ZEISS pentru locul de munca:
Datorita constructiei particularizate a lentilelor, purtatorii se pot bucura de o vedere clara, adaptata in functie de nevoile lor la toate cele trei distante de lucru la locul de munca:
  • Distanta de citit
  • Distanta pentru activitati la apropiere
  • Distanta incaperii
Cum va afecteaza acest lucru pozitia in fata ecranului:

  • Capul si gatul pastreaza o pozitie naturala.
  • Confort total - pe parcursul intregii zile.

Cum functioneaza tehnologia M.I.D. de la ZEISS

Nevoile noastre vizuale la locul de munca variaza enorm de la o persoana la alta. Acestea depind partial de tipul exact de activitate pe care o efectuati. De exemplu, petreceti o buna parte din zi vorbind cu clientii si colegii? Sau va petreceti aproape intreaga zi lucrand la calculator? Un alt aspect important este distanta dintre ochii dumneavoastra si ecran. Pentru a satisface nevoile individuale ale purtatorilor de ochelari, ZEISS a creat tehnologia numita distanta intermediara maxima (Maximum Intermediate Distance = M.I.D.). Aceasta ofera o vedere clara si relaxata adaptata la fiecare persoana in parte, variind de la ochelari de citit optimizati si pana la lentile progresive pentru interior.

Prin introducerea acestei tehnologii pentru determinarea distantei intermediare maxime (M.I.D.) a fiecarui purtator, ZEISS a creat lentile care pot fi adaptate la distantele vizuale solicitate de fiecare purtator.

Lentilele pentru lucrul la birou ZEISS sunt disponibile cu trei distante intermediare maxime (M.I.D.):

  • Carti lentile pentru birou, special optimizate pentru citit, care ofera o vedere clara de la distanta de citit la o distanta intermediara maxima (M.I.D.) fixa de 100 cm.
  • Aproape lentile pentru birou, special optimizate pentru vederea la apropiere, care ofera o vedere clara de la distanta de citit la o distanta intermediara maxima (M.I.D.) fixa de 200 cm.
  • Camera lentile progresive pentru interior, special optimizate pentru distante din incapere, care ofera o vedere clara de la distanta de citit la o distanta intermediara maxima (M.I.D.) fixa de 400 cm.

Lentilele personalizate ZEISS pentru birou si locul de munca ofera o distanta intermediara maxima (M.I.D.) particularizata care poate fi setata intre 100 si 400 cm, pentru a satisface cerintele specifice ale fiecarui purtator de ochelari in parte.

Sursa : zeiss.ro

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vinerivalidate_addToCarrier Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie

Inregistrare cont nou

Ai deja cont?
Conectati-va sau Reseteaza parola