Renuntarea la cumparare in termen de 15 zile, se poate aplica doar pentru produsele livrate.

Va rugam sa aveti in vedere ca produsele care prezinta urme de purtare sau deteriorare nu vor fi returnate, la fel in cazul produselor individuale  care au fost desigilate. Regula se aplica si pentru perechile de ochelari care prezinta urme de purtare sau deteriorare.

Returnarea nu se poate efectua pentru ochelarii de vedere avand lentilele  executate pe baza unei retete sau la specificatiile cumparatorului.

Rambursarea poate fi solicitata DOAR de catre cumparator.

Astfel, daca doriti sa renuntati produsul comandat sau ati efectuat comanda gresit, primul pas este sa ne trimiteti un email la info@ochelari-vedere.ro si sa ne comunicati intentia dvs de a returna produsele, numarul comenzii, contul bancar  unde va putem restitui contravaloarea. Veti primi un email de raspuns prin care daca produsul indeplineste conditiile pentru a putea fi returnat, veti fi informat despre adresa unde poate fi returnat produsul.

Returnarea pachetelor fara acest email de raspuns din partea companiei nu vor fi acceptate si vor fi retrimise cumparatorului.

Rambursarea se efectueaza in termen de maximum 15 zile lucratoare de la data la care s-a incheiat tranzactia.

Pentru orice detalii privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefonic, la info@ochelari-vedere.ro sau telefonic la 0788225361. Gasiti mai multe detalii si in sectiunea "Termeni si conditii".

Inregistrare cont nou

Ai deja cont?
Conectati-va sau Reseteaza parola