Lentile de soare inteligente Zeiss

person Postat de : Mihai Ghita list In: Tratament-lentile On: comment Comment: 0 favorite Hit: 2712

ZEISS AdaptiveSun Solutions sunt lentile pentru ochelari de soare concepute să-şi adapteze automat intensitatea culorii in functie de expunerea la razele UV, oferind o protectie completa impotriva razelor UV si a reflexiilor. Sunt disponibile in patru culori moderne maro, gri, pioneer si albastru, in nuante uni sau degrade, oferind protectie impotriva luminii cu intensitate medie pana la ridicata.

ZEISS AdaptiveSun Solutions sunt lentile pentru ochelari de soare concepute sa-si adapteze automat intensitatea culorii in functie de expunerea la razele UV, oferind o protectie completa impotriva razelor UV si a reflexiilor. Sunt disponibile in patru culori moderne maro, gri, pioneer si albastru, in nuante uni sau degrade, oferind protectie impotriva luminii cu intensitate medie pana la ridicata.

Cum functioneaza lentilele inteligente pentru ochelari de soare de la Zeiss ?

Lentilele pentru ochelari de soare ofera protectie impotriva razelor UV, reduc reflexiile si asigura o vedere confortabila. Insa chiar Si la purtarea acestora, vederea poate sa devina uneori neclara din cauza conditiilor de lumina in permanenta schimbare. Lentilele se pot dovedi cateodata prea inchise la umbra sau prea deschise la culoare in lumina puternica a soarelui. In astfel de situatii renuntam adeseori la purtarea lor, lasundu-ne ochii neprotejati.

ZEISS AdaptiveSun Solutions

Lentile inteligente de ochelari de soare pentru un stil de viata confortabil si modern.

Rapiditate

Lentilele pentru ochelari de soare ZEISS AdaptiveSun se adapteaza rapid la schimbarile de lumina - pentru mai mult confort. Se inchid la culoare in 18 - 35 secunde.

Intunecate si mai intunecate

Lentilele pentru ochelari de soare ZEISS AdaptiveSun devin foarte inchise la culoare afara, in lumina soarelui - pentru o vedere mereu optima.

- Absorbtia minima in starea deschisa la culoare este de 60%.

- Absorbtia maxima in starea inchisa la culoare este de 97%.

Uniformitate a culorii

Lentilele pentru ochelari de soare ZEISS AdaptiveSun demonstreaza o uniformitate excelenta a culorii - pentru o vedere naturala.

Reducerea reflexiilor

Lentilele pentru ochelari de soare ZEISS AdaptiveSun sunt disponibile si in varianta cu polarizare pentru conditii extreme

Sursa : zeiss.ro

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vinerivalidate_addToCarrier Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie

Inregistrare cont nou

Ai deja cont?
Conectati-va sau Reseteaza parola