Ochelari-vedere.ro are bucuria sa va propuna o Superoferta pentru purtatorii de ochelari :

Comandati o pereche de lentile ZEISS Progresiv Smartlife si veti primi GRATUIT inca o pereche de lentile Zeiss Officelens semiprogresive ideale pentru birou sau acasa. Oferta este valabila in perioada 01.10-31.12 2020. Inainte sa faceti o programare telefonica 0788225361 sau 0213137020. Cu ajutorul calitatii garantate de prestigioasa marca Zeiss. Oferta noastra va va ajuta sa obtineti maxiumum de confort vizual, in toate situatiile posibile : interior, exterior, zi, noapte, lucru la computer etc. Din acest motiv, combinatia de lentile progresive Zeiss SmartLife cu o pereche semiprogresiva Zeiss OfficeLens(GRATUIT) este combinatia suprema pentru confortul vizual in acest moment in optica medicala.
Pentru un consult oftalomogic sau doar pentru a afla detalii despre promotie, e bine de stiut ca, odata cu trecerea timpului, in jurul varstei de 40 de ani, in mod natural ochii vor avea o scadere progresiva a puterii de adaptare, inspecial la vederea pentru aproape. Incepem sa vedem in ceata la citit, simtim dureri de cap, avem nevoie sa indepartam obiectele gen telefon, carte, pentru a le vedea mai bine. Acest fenomen este cunoscut in termeni tehnic ca prezbiopie.
Pe scurt, lentilele progresive au aparut ca un firesc proces evolutiv in optica din zilele noastre.
Predecesoarele lentilelor progresive sunt lentilele bifocale,trifocale care vin cu o serie de limitari tehnice si estetice, precum focalizare fixa(aproape,departe) si un aspect neplacut din cauza delimitarii clare ale linilor focale.

Avantajele lentilelor progresive

- Aspect tineresc din cauza lipsei linilor focale
- Detinerea unei singure rame de ochelari pentru toate distantele(apropiere,intermediar,departe)
- Confortul ocular, datorita tranzitiei progresive a zonelor de vedere
- Zona periferica imbunatatita fata de lentilele clasice
- Numeroase tratamente ce pot fi aplicate : antireflex,antistatic,hidrofob, durificare,anti-aburire, protectie calculator,UV,heliomate
Lentilele progresive premium de astazi sunt, de asemenea, foarte confortabile de purtat. Acest lucru este valabil mai ales pentru lentilele progresive moderne "in forma libera" realizate cu instrumente digitale de proiectare si productie. Un aspect foarte important este ca ochelarii progresivi, desi sunt evident mai scumpi decat ochelarii simpli pentru citit sau distanta si chiar decat cei progresivi , au marele avantaj ca inglobeaza 3 perechi de ochelari intr-una singura. Nu mai e nevoie sa achizitionezi 3 perechi de rame, lentile, e mult mai usor de gestionat purtarea ochelarilor in orice situatie, si pentru orice distanta.
Daca totusi informatia vi sa parut prea sumara/simplificata, avem mai multe informatii :
- lentilele progresive Zeiss Citeste mai mult
- lentilele officeLens Zeiss Citeste mai mult

Inregistrare cont nou

Ai deja cont?
Conectati-va sau Reseteaza parola