Imaginați-vă o singură pereche de ochelari de vedere, care vă satisface toate nevoile vizuale, oferindu-vă totodată un confort sporit în viața de zi cu zi – iată ce caută mulți dintre purtătorii de ochelari. Lentilele fotosensibile ZEISS cu tehnologia PhotoFusion sunt foarte aproape de a vă împlini visul: acestea se adaptează la schimbările de lumină, se închid și se deschid la culoare foarte rapid și asigură o vedere confortabilă. Bucurați-vă în orice moment de o vedere clară, fără bătăi de cap sau nevoia de a vă schimba ochelarii de vedere. Acest lucru le face ideale pentru sport și călătorii, precum și pentru persoanele cu ochii sensibili la lumină și pentru ochii copiilor.

Bineînţeles, lentilele fotosensibile cu tehnologia ZEISS PhotoFusion oferă protecție completă împotriva razelor UV în toate nuanțele.

Deschis

în aer liber în condiții de ploaie/ în interior

zeiss-photofusion-rainy-home.png
zeiss-photofusion-indoor.jpg

Mediu

în aer liber/cer ușor înnorat

zeiss-photofusion-cloudy.png
zeiss-photofusion-outdoor.jpg

Închis

în lumina soarelui

zeiss-photofusion-sunny.png
zeiss-photofusion-outdoor-black.jpg

ZEISS PhotoFusion. Mai multe culori, aceleași performanțe.

zeiss-photofusion-colours.jpg

Secretul tehnologiei PhotoFusion

Molecule fotosensibile, active permanent! Particulele sensibile la lumină ajută lentilele la atingerea performanțelor de excepție: în lumina soarelui, suprafețele acestor molecule fotosensibile se măresc, ducând la închiderea lentilelor, lucru care se întâmplă mai intens în funcție de cât de puternic este soarele și radiațiile UV. Astfel, se obține o intensitate adecvată a culorii - confortabilă - indiferent de nivelul de luminozitate. Ori de câte ori sunteți în spații închise sau nivelul de radiații UV este scăzut, moleculele se „strâng” din nou, iar lentilele se deschid la culoare, asigurând o vedere optimă în interior.

Baza acestei transformări este o simplă reacție chimică descoperită în anii 1960, care a fost îmbunătățită în mod continuu până în prezent. Puteți recunoaște calitatea lentilelor fotosensibile după viteza cu care moleculele acționează - iar moleculele noastre sunt rapide: lentilele ZEISS PhotoFusion se închid la culoare în numai 15 - 30 de secunde în condiții de lumină puternică sau soare; în spații interioare, ele se deschid la culoare în întregime în 5 - 10 minute.

Sursa : zeiss.ro

Inregistrare cont nou

Ai deja cont?
Conectati-va sau Reseteaza parola