Lentilele pentru lumea digitală ZEISS Digital.

Concepute pentru un mod de viață modern. Lentilele ZEISS Digital vă vor oferi o vizualizare cu totul și cu totul nouă a smartphone-ului, tabletei sau televizorului dumneavoastră. Adaptate perfect pentru utilizarea dispozitivelor digitale. Ochii dumneavoastră vă vor fi recunoscători pentru aceasta.

Remediul pentru suprasolicitarea digitală a ochilor.

În medie, privim ecranele smartphone-urilor, tabletelor sau televizoarelor timp de aproximativ cinci ore în fiecare zi. Și ne uităm la telefoanele mobile de până la 80 de ori pe zi! Iar aceste date sunt așteptate să crească în viitor. Dimensiunile reduse ale caracterelor și schimbarea constantă a focalizării de la obiecte aflate în apropiere la altele la distanță reprezintă o provocare pentru ochii noștri. Începând cu vârsta de 30 de ani, acest lucru poate duce la suprasolicitare digitală a ochilor sau, după cum o numesc experții, Sindromul vederii la calculator.

Lentilele ZEISS Digital oferă remediul perfect pentru a permite o focalizare rapidă și confortabilă datorită unei zone vizuale pentru apropiere special optimizată - indiferent de distanța la care privim. Aceste lentile sunt ideale nu numai pentru dispozitivele digitale dar și pentru citit cărți și reviste.

Lumea în pixeli - o provocare pentru ochii noștri.

Utilizarea tot mai frecventă a smartphone-urilor, dispozitivelor de navigare, E-reader-elor și tabletelor schimbă comportamentul nostru vizual: ochii noștri trebuie să se acomodeze cu o distanță mai redusă de vedere la apropiere specifică utilizării dispozitivele digitale comparativ cu distanța de la care citim un ziar sau o carte. Aceste dispozitive necesită și schimbarea constantă a vederii între diferite distanțe.

Această situație este una solicitantă - adesea prea solicitantă - pentru ochii noștri: tot mai multe persoane ajung să sufere de miopie sau se plâng de probleme cu ochii sau cu starea generală de sănătate ca urmare a acestui fapt.

Ce este suprasolicitarea digitală a ochilor ?

Utilizarea tehnologiei digitale este foarte solicitantă pentru ochii noștri. În numai o fracțiune de secundă ei trebuie să treacă de la depărtare la apropiere: de la privirea unui lucru aflat la distanță la ecrane de dimensiuni reduse, caractere minuscule și informații condensate - și înapoi. Acest lucru este foarte solicitant pentru mușchiul ciliar și cristalinul ochiului care trebuie să se readapteze în mod continuu pentru a asigura o focalizare clară a imaginii.

Ca urmare, pot apărea dureri de cap și ale musculaturii gâtului, ochi uscați sau obosiți, mai ales pe măsură ce înaintăm în vârstă. În Germania, de exemplu, 50% din populație suferă de unul sau mai multe din aceste simptome, respectiv de stres vizual.

zeiss-digital-lenses-solution.jpg

O vedere relaxată, confortabilă. Cu lentile pentru lumea digitală

Lentilele ZEISS Digital sunt special concepute pentru utilizarea dispozitivelor digitale precum E-reader-ele sau smartphone-urile. Optimizarea specială a zonei vizuale pentru apropiere ia în calcul mișcările obișnuite ale ochiului și distanța mai redusă de citire necesară pentru aceste dispozitive. Designul sprijină în mod optim mușchiul ciliar, ajutând purtătorul să focalizeze mai uşor la depărtare și apropiere.

Acest lucru ar putea contribui la prevenirea simptomelor de oboseală. Ochelarii ideali pentru utilizare pe întreg parcursul zilei - și nu numai de către „nativii erei digitale”.

Sursa : zeiss.ro

Inregistrare cont nou

Ai deja cont?
Conectati-va sau Reseteaza parola