Produsele prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar anumite caracteristici pot diferi fata de poze (culoare, aspect, ...). Echipa Midavi Serv SRL incearca sa va prezinte cat mai detaliat si corect produsele si sa respecte acuratetea informatiilor. Totusi, nu garantem ca descrierea produselor si a serviciilor precum si continutul acestui website este lipsita de erori, completa si actuala. S.C. Midavi Serv S.R.L. nu-si poate asuma responsabilitatea ca toate produsele expuse sunt disponibile in stoc. Din acest motiv, firma isi rezerva dreptul de a nu onora comanda daca produsele nu mai sunt disponibile. Daca un produs oferit de magazinul nostru nu corespunde descrierii sau este trimis eronat, clientul poate cere returnarea contravalorii, dar nicio alta despagubire suplimentara.

Garantia produselor :

Toate produsele comercializate de catre Midavi Serv SRL beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare. Produsele sunt noi, in ambalaje originale si beneficiaza de garantia legala de conformitate.

Pentru comenzile care contin produse trimise in mod gresit de Midavi Serv SRL, costurile de retur si reexpediere a produselor vor fi suportate in totalitate de Midavi Serv SRL. Produsele se vor returna la vanzator prin Posta Romana sau curier, fara ramburs, dupa o notificare telefonica sau pe email a vanzatorului, folosind datele de contact de pe site,  urmand ca vanzatorul sa foloseasca aceeasi metoda de reexpediere a produsului. Cumparatorul trebuie sa asigure o ambalare corespunzatoare a produsului returnat, pentru a nu suferi deteriorari in timpul transportului.

Pentru produsele care ajung deteriorate la client, acesta are obligatia de anunta in scris vanzatorul de acest lucru in termen de 48 ore de la primirea coletului, pe adresa de email a site-ului, prezentand dovezi foto / video ale produsului in cauza: poze ale produsului, ambalajului si orice alta informatie o poate considera relevanta in acest sens. Sesizarile privind o deteriorare a produsului primit dupa termenul de 48 ore nu vor fi luate in considerare. Midavi Serv SRL acorda o grija deosebita ambalarii produselor, insa din pacate nu putem controla modul cum sunt transportate coletele prin intermediul firmelor de curierat, de acceea va rugam sa verificati conformitatea produselor dupa ce ati intrat in posesia comenzii dvs, sau de fata cu reprezentantul firmei de curierat, daca ati optat pentru deschiderea coletului la livrare.

Informatii, Comunicari :

Cei care viziteaza site-ul www.ochelari-vedere.ro, pot face comentarii si orice alte comunicari pe formularele de contact si/sau comanda, pot impartasi informatii sau pareri pe forumul fiecarui produs in parte sau pe adresa de e-mail a site-ului atat timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator sau defaimator. In cazul in care ne sunt trimise informatii, materiale, documente, prin orice metoda posibila incluzand e-mail, posta, formulare online, se va considera ca utilizatorul confera societatii S.C. Midavi Serv SRL dreptul nelimitat, gratuit, irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, de a distribui si prezenta aceste informatii prin orice mijloace.

Disponibilitate produse :

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil, pot exista situatii in care un produs sa mai apara ca fiind disponibil pe site, insa el sa se fi vandut pe alte canale si stocul sa nu fie actualizat.

Plata comenzilor se face prin virament bancar, direct cu cardul, sau ramburs, la primirea coletului. Pentru anumite produse se poate solicita plata unui avans. Deasemenea, comenzile cu o valoare a produselor sub 25 lei trebuiesc achitate in avans, prin virament bancar sau direct cu cardul. 

Contactarea clientilor :

Exista situatii in care este necesara contactarea persoanelor care plaseaza cereri de comanda pe site-ul www.ochelari-vedere.ro, pentru lamurirea anumitor aspecte legate de cererile de comanda primite (ex. la solicitarea persoanei ce a plasat cererea de comanda, date livrare gresite / incomplete, produs indisponibil, etc). In acest caz, persoana care a plasat cererea de comanda este contactata telefonic de catre un reprezentant Call Center. In cazul in care persoana nu raspunde la telefon, atunci va primi instiintare in scris, printr-un email, cu situatia in cauza si solicitarea de raspuns. In cazul in care persoana ce a plasat cererea de comanda nu ne contacteaza in termen de 48 ore  printr-un reply la mailul de instiintare sau telefonic la numerele de pe site (de luni-vineri, intre 10:00-17:30), cererea de comanda este anulata.

Clientii care nu isi onoreaza obligatia de ridicare a coletelor :

Pentru un client care efectueaza o comanda si nu o ridica de la posta sau de la firma de curierat, este necesara plata in avans pentru urmatoarea comanda plasata. Repetarea acestui incident va duce la obligativitatea platii in avans a tuturor comenzilor plasate catre Midavi Serv SRL, sau blocarea clientului respectiv si anularea din sistem fara o notificare prealabila a cererilor de comenzi pe care acesta le plaseaza.

Inregistrare cont nou

Ai deja cont?
Conectati-va sau Reseteaza parola