Lentile monofocale

person Postat de : Mihai Ghita list In: Tratament-lentile On: comment Comment: 0 favorite Hit: 4498

Bucurați-vă de o vedere perfectă atunci când efectuați activități vizuale la apropiere sau când priviți în depărtare. Perfecte pentru prima dumneavoastră pereche de ochelari, pentru ochelari pentru copii sau ochelari standard de zi cu zi: lentilele monofocale ZEISS sunt utilizate pentru vederea la distanță sau pentru citit - cele mai frecvente motive pentru care oamenii poartă ochelari.

Sunt cea mai bună soluție pentru purtătorii de ochelari cu miopie și hipermetropie. 

Care este diferenţa? În cazul ochelarilor de citit, lentilele monofocale sunt optimizate pentru vederea în zona vizuală de apropiere și sunt adaptate în mod individual la distanța standard de citit a purtătorului de ochelari cu hipermetropie. Aceste lentile sunt ideale nu numai pentru cărți, dar și pentru fonturile de dimensiuni mai mici de pe un smartphone sau o tabletă. Purtătorii de ochelari cu hipermetropie au, de obicei, vedere încețoșată în zona vizuală pentru apropiere și uneori și atunci când privesc la distanță.O perioadă de adaptare scurtă, claritate vizuală superbă. Nici nu vă veți da seama când purtați acești ochelari.

Lentilele monofocale ZEISS pot fi ajustate de către un optician pentru a răspunde în întregime cerințelor de vedere și obiceiurilor la citit ale purtătorului de ochelari.

Cu o precizie fără compromis - indiferent dacă sunt lentile de citit sau pentru distanță, garantând o toleranță excelentă a purtătorului și o perioadă de acomodare scurtă.

Combat oboseala ochilor și stresul vizual.

Indiferent dacă vorbim de un smartphone, un bec cu LED, un monitor, un televizor, o tabletă sau un E-reader: sursele moderne de lumină emit mai multă lumină albastră decât înainte. Lumina albastră poate fi periculoasă, iar numeroase persoane consideră că este neplăcută și stresantă pentru ochii lor. De asemenea, ne afectează în mod negativ și bioritmurile. Un filtru special pentru lumina albastră din lentilele ochelarilor vă poate oferi o vedere mai confortabilă.

Zgârieturile și murdăria nu au nicio șansă. Mai robuste ca niciodată.

Tratamentele de înaltă performanță pentru lentile fac ca acestea să fie extrem de rezistente la zgârieturi sau la depunerea statică a particulelor de praf. Beneficiul: lentilele rămân curate pentru mai mult timp și se curăță mult mai ușor. Vedeți mai bine, arătați mai bine - datorită, parțial, celui mai nou tratament antireflex.

Un design aplatizat al lentilelor fără „efectul ochi de insectă” - pentru un aspect natural.

Lentilele monofocale ZEISS pot fi produse și pentru purtătorii de ochelari cu dioptrii mari sau pentru cei cu deficiențe de vedere speciale, fiind estetice și excepțional de aplatizate. Curburile vizibile ale lentilelor - care sunt cauza efectului tipic de „ochi de insectă” sau de mărire al ochiului - sunt evitate în întregime sau cel puțin reduse la minim. În acest mod, ochii purtătorului își păstrează aspectul natural, nefiind nici măriți, nici micșorați.

zeiss%20monofocal.jpg

Protecție totală UV în toate lentilele incolore ZEISS. În fiecare zi. În fiecare moment.

Razele UV sunt întotdeauna prezente. Chiar și în zilele noroase. Radiațiile UV reprezintă un risc de sănătate pentru ochii dumneavoastră, dar și pentru zonele din jurul acestora. Dumneavoastră vă protejați mereu ochii, când vă aflați în aer liber? Acum toate lentilele incolore ZEISS oferă protecție totală UV!Proprietățile speciale ale lentilelor filtrează razele UV dăunătoare și le oferă ochilor dumneavoastră o protecție de durată împotriva razelor UV.

Lentilele dumneavoastră monofocale - prevăzute cu protecţie UV și culoare.

Fiecare pereche de ochelari poate fi transformată într-o pereche de ochelari de soare la alegere, beneficiind de protecție UV perfectă și de vedere optimă, toate într-o singură lentilă. Iar aceste lentile sunt dotate cu tot ce v-ați putea aștepta: percepție îmbunătățită a contrastului, un efect de strălucire mai redus și un tratament antireflex. Este plăcut să nu faci compromisuri.Bucurați-vă de o vedere optimă pe timpul nopții, de contrast intensificat și de culori mai vibrante.

Pentru fabricarea lentilelor monofocale ZEISS, ochii purtătorului sunt măsurați folosind o tehnologie computerizată de ultimă generație. Rezultatul: o imagine perfectă - unică precum o amprentă - care include toate deficiențele de vedere ce poate nu ar fi fost identificate printr-un test normal de vedere. Această abundență de informații permite producerea unui design al lentilelor care este perfect croit pentru fiecare purtător în parte: pentru o mai bună vedere pe timp de noapte și în condiții de lumină redusă, pentru un contrast mai puternic și o percepție mai intensă a culorilor.

Sursa : zeiss.ro

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vinerivalidate_addToCarrier Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie

Inregistrare cont nou

Ai deja cont?
Conectati-va sau Reseteaza parola