Lentile de soare urbana

person Postat de : Mihai Ghita list In: Tratament-lentile On: comment Comment: 0 favorite Hit: 1974

Lentile pentru ochelarii de soare pentru viața urbană.

Moderne, șic, colorate. Protecție solară optimă pentru împătimiții modei.

Categoria noastră de lentile pentru ochelari de soare Urban este ideală pentru împătimiții modei și pentru persoanele care vor să fie șic. Oferim culori ce atrag privirile, modele atrăgătoare și tratamente oglindă estetice. Toate acestea pe lângă protecţia 100% împotriva radiațiilor UVA și UVB.

zeiss-sun-urban.jpg

Ce anume diferențiază ochelarii noștri de soare pentru viața urbană?

Varietate mare de culori. Alegeți-vă nuanța dumneavoastră personală dintr-un număr aproape nelimitat de opțiuni - sau, folosiți vasta noastră selecție de nuanțe standard și degrade

Opțiuni șic pentru tratamentul oglindă care poate fi combinat cu diferite opțiuni pentru a se adapta stilului dumneavoastră personal.

Confort în timpul purtării. Ochelarii cu lentile fotosensibile ZEISS elimină nevoia (deranjantă) de a schimba ochelarii: aceștia se închid repede la culoare în prezența luminii solare, dar se deschid la culoare în spații închise. O pereche de ochelari potrivită pentru toate persoanele și ideală pentru situațiile de zi cu zi - la muncă, la cumpărături, în parc sau la o cafenea.

Recomandarea noastră pentru tipul Urban :

Nuanțele la modă cu tratamente șic, inclusiv tratamente anti-oglindă, sunt perfecte pentru zilele însorite din oraș. Dacă vă doriți un grad sporit de confort când vă aflați în aer liber, alegeți lentilele fotosensibile.

Intensitatea luminii : redusă până la ridicată

Categoria de filtru recomandată : 0 până la 3, în funcție de oraș și de nivelul luminii solare

Nivel de absorbție a luminii : 0-92%, în funcție de oraș și de nivelul de lumină solară

Sursa : zeiss.ro

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vinerivalidate_addToCarrier Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie

Inregistrare cont nou

Ai deja cont?
Conectati-va sau Reseteaza parola