IMPORTANT: In interiorul cabinetului de oftalmologie, cat si in spatiul adiacent, incercam sa va facem sa va simtiti in deplina siguranta fata de pericolul infectarii cu COVID-19, respectand toate masurile ce se impun, astfel ca actul medical sa fie ferit de pericolul raspandirii acestui virus.

Deasemenea, avem rugamintea ca, in cazul in care pacientul este minor, acesta sa fie insotit de un adult!

IMPORTANT: ACCESUL LA SERVICIILE MEDICALE NU ESTE CONDITIONAT DE CERTIFICATUL VERDE DE VACCINARE. PRIN URMAREA, PROGRAMAREA SI EFECTUAREA CONSULTATIEI IN CABINETUL NOSTRU SE FACE FARA A AVEA OBLIGATIA PREZENTARII CERTIFICATULUI!

Cabinetul nostru se afla  la parterul  Spitalului de Oftalmologie din Str. Piata Lahovari 1, sector 1, in stanga intrarii principale in spital. Punct de reper Piata Romana si Hotel Sheraton (fostul hotel Dorobanti)

Consultatiile se efectueaza de catre MEDICI PRIMARI SAU SPECIALISTI, cu bogata experienta in oftalmologie!

Programarile se fac telefonic la numarul de telefon 0788 225 361 sau 021 313 7020 INTRE 9-18!

PROGRAMATI-VA SINGURI CONSULTATIA ACUM, SELECTAND UNA DINTRE CELE 2 OPTIUNI DE MAI JOS! 

Consultatiile oftalmologice se vor efectua gratuit in baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau in lipsa biletului de trimitere cu plata la receptie !

Consultatie Medic Specialist: 150 lei

Consultatie Medic Primar: 200 lei

In cazul in care medicul considera ca aveti nevoie de corectarea vederii, veti beneficia de Superoferte pentru lentile si rame pentru ochelari.

Va asiguram ca veti primi cel mai mic pret pentru lentilele de la Zeiss, indiferent de tratamentul ales de dvs, avand in vedere colaborarea de peste 20 de ani cu acest brand de prestigiu.

Medicii nostri vor avea in vedere o examinare  completă a ochilor, inclusiv problemele de vedere, orice metode corective pe care le aveți (de exemplu, ochelari sau lentile de contact), starea generală de sănătate, istoricul familial și medicamentele curente.

 Vor folosi un test de refracție pentru a vă verifica vederea. 

De asemenea, ar putea sa  dilate ochii cu picături pentru ca medicul să inspecteze spatele ochiului.

 Alte părți ale examenului pot include verificarea vederii tridimensionale (stereopsie), verificarea vederii periferice pentru a vedea cât de bine vedeți în afara focalizării directe și verificarea stării de sănătate a mușchilor ochilor. 

Alte teste includ: examinarea pupilelor dvs. cu o lumină pentru a vedea dacă acestea răspund în mod corespunzător la examinarea retinei dvs. cu o lentilă de lupare pentru a vedea starea de sănătate a vaselor de sânge și a nervului optic, o testare la microscop,  pentru a verifica pleoapa, corneea, conjunctiva (membrană subțire care acoperă albii ochilor) și tonometria irisului, un test de glaucom în care un puf de aer nedureros îți sufla ochiul pentru a măsura presiunea lichidului din interiorul ochiului, etc.

Pentru un examen oftalmologic concludent, medicul va poate efectua si o ecogafie oculara.

La final daca este necesar, veti primi o prescriptie pentru ochelari. Primiti prescriptie de ochelari pentru ca aveti nevoie de corectie ori sinteti expusi la lumina artificiala generata de PC, smartphone, tablete, etc., ori lumina naturala sau diferite alte ratiuni.  

Superoferta!! Rame din TITAN colectia MIDARO+Lentile la 99 de lei perechea!

Intrati in site, alegeti o rama, si solicitati o oferta in josul paginii.

Consultația de specialitate oftalmologică cuprinde:

  1. Examen biomicroscopic pol anterior 
  2. Măsurarea dioptriilor
  3. Măsurarea tensiunii oculare
  4. Măsurarea acuității vizuale
  5. Determinarea prescripției de ochelari sau lentile de contact
  6. Alte testari

Inregistrare cont nou

Ai deja cont?
Conectati-va sau Reseteaza parola