Momentul în care lentilele tale țin pasul cu schimbările luminii - și ale vieții tale.

Lentile fotosensibile ZEISS

10-1.jpg

Cele mai rapide lentile fotosensibile de la ZEISS. Lentile ZEISS PhotoFusion™.

Noile lentile fotosensibile din material plastic cu tehnologie integrală ZEISS, oferă vedere optimă în orice condiții de lumină.

Lentilele fotosensibile de ultimă generație, PhotoFusion™ de la ZEISS, se adaptează foarte rapid la orice condiții de lumină și asigură o protecție de 100% la UV. Astfel, la soare puternic sunt colorate intens, iar noaptea sau în încăpere sunt perfect transparente și incolore; așadar aveți nevoie de o singură pereche de ochelari pentru orice condiții de lumină. După preferință, sau din considerente estetice de asortare cu rama de ochelari, se poate alege culoarea de închidere a lentilelor: maro sau gri. Tehnologia PhotoFusion™ este disponibilă pentru lentile ZEISS monofocale, bifocale, progresive și digitale.

Tratamentele antireflex aplicate pe aceste lentile le fac oi mai performante: maresc transparen?a, elimina reflexiile deranjante oi confera ochelarilor un aspect estetic deosebit.

Ca și o noutate față de variantele precedente, închiderea lentilelor (colorarea) se face mult mai rapid, dar și mai important, deschiderea lentilelor se face de două ori mai repede, lucru benefic atunci când, de la soare puternic se intră în interior.

10-2-2.jpg

100% protecție împotriva razelor UV solare

Noile lentile fotosensibile PhotoFusion de la ZEISS, oferă protecție 100% împotriva razelor UV solare. Chiar și atunci când lentilele sunt incolore, nici o rază UV solară nu ajunge la ochii dumneavoastră

10-2-1.jpg

Cele mai importante beneficii dintr-o privire

  • Reacționează rapid la schimbarea condițiilor de lumină
  • Vedere optima în toate conditiile de lumina
  • 100% protectie împotriva razelor UV solare
  • Performante fotosensibile care rezista în timp
  • Un aspect natural, elegant și culori deosebit de placute
  • Traditia oi renumele Carl Zeiss va asigura o calitate exceptionala

Inregistrare cont nou

Ai deja cont?
Conectati-va sau Reseteaza parola