PROMOTIE!!!

ALEGEREA RAMELOR PENTRU PRESCHIPTII MAI COMPLEXE SE FACE EXCLUSIV COMPUTERIZAT. Click pentru detalii

LENTILE
LENTILE PROGRESIVE
LENTILE FOTOCROMATICE
Lentilele montate de noi sunt de cea mai buna calitate optica, marcate de firma Zeiss iar la comanda putem monta si lentile de la alti producatori: Essilor, Rodenstock, Hoya, etc.
Dupa examinarea medicala, specialistii nostri va pot recomanda lentile care vor respecta prescriptia medicala, fara a ignora stilul dumneavoastra de viata.
Lentilele progresive,  spre deosebire de lentilele bifocale, asigura pacientilor presbiopi o vedere clara la distanta, la aproape si de asemenea la orice distanta intermediara. Totodata sunt recomandate si persoanelor care petrec mult timp in fata calculatorului. Lentilele progresive va ofera un aspect mai placut al fetei, nimeni nu va stii ca purtati lentile multi focale.
Viata este plina de contraste:
cand este soare, cand este inorat, cand stai in casa, cand afara in lumina puternica a soarelui.Lentilele fotocromatice de la Zeiss se adapteaza conditiilor diferite de lumina. Aceasta inseamna ca, cu cat soarele straluceste mai puternic, cu atat lentilele devin mai inchise la culoare si asigura protectia optima a ochilor.